"Äiti, voinko puhua kanssasi?" Kurkkasin äitini huoneeseen ja näin hänen laittavan voidetta jalkoihinsa. "Kyllä, voit istua sängylle Kati", hän vastasi. Istuin hänen queen-kokoiselle sängylleen. "Mikä hätänä, kulta?" hän kysyi. Puhalsin nenästäni hermostuneesti. "No öö, muistatko sen tytön, joka tuli viime viikolla, Justinan?" Kysyin. "Kyllä, hän vaikutti mukavalta", äiti kertoi minulle. "No, vapaa-ajalla hän yritti… suudella minua", sanoin. Se sai äidin huomion ja hänen päänsä kääntyi ylös. "Niinkö?" hän kysyi uteliaana. Nyökkäsin ja äiti istuutui sängylle. "Oletko koskaan ollut tytön kanssa?" hän kysyi. "Mitä tarkoitat?" Kysyin. "Tarkoitan harrastanut seksiä tytön kanssa", äiti sanoi. Olin järkyttynyt, hän sanoi sen niin suoraan. "EI HELVETISSÄ! En ole lesbo!" Huudahdin. Äiti naurahti. Olisin voinut vannoa, että kuulin hänen mutisevan jotain sellaista kuin: "Minusta tuntuu, että muutat vielä mielesi." "No tänään on onnenpäiväsi, kulta", äiti kumartui minua kohti ja painoi otsansa minun otsaani vasten. Hän suuteli minua niin intohimoisesti, että pilluni sykki hieman. Minusta tuntui todella hyvältä, kunnes muistin, että 1. en ollut lesbo tai bi ja 2. Tämä on minun äitini. "Äiti minä…" hän keskeytti minut uudella intohimoisella suudelmalla. Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin suudella takaisin.

Kun hän suuteli minua, hänen kätensä kulki vartaloani pitkin. Hän irrottautui. "Ota paita pois", hän sanoi. En ollut koskaan riisunut itseäni niin nopeasti. Nyt olin täynnä himoa ja halusin lisää. En riisunut vain paitaani vaan myös B-kupin rintaliivit."Mmm, pidän tuosta näkymästä, kulta", äiti sanoi minulle. Hänkin riisui puseronsa ja rintaliivinsä. En voinut olla tuijottamatta hänen valtavia rintojaan. Äiti huomasi tuijotukseni ja hymyili. Hän otti käteni ja laittoi sen toiselle rinnoistaan. Aloin heti puristaa ja hieroa. "Mmm, ei liian kovaa, juuri noin", hän sanoi. Halusin todella maistaa hänen nännejään, joten laskin pääni alas, kunnes olin niiden kanssa samalla tasolla. Aloin imeä niitä kuin vauvaa, jota ruokitaan. "Ooohhh kyllä, kulta juuri noin", äiti huokasi. Se sai minut motivoitumaan. Imin niitä kovaa. Hänen voihkaisunsa kiihotti minua niin paljon. Äiti työnsi minut alas. Hän ryömi päälleni ja laski päänsä niin, että se oli keskikokoisten rintojeni päällä. Kun hänen kielensä kiersi kovaa nänniäni, haukoin henkeäni. Hän imi nännejäni ja puri rintojani. Hän suuteli vatsaani ja avasi shortsini. Nostin jalkojani, jotta hän voisi riisua ne. Hän riisui stringini ja shortsini yhtä aikaa paljastaen ajellun pilluni. Äiti nuoli sormensa ja painoi ne klitoristani vasten ja alkoi hieroa. Minä voihkin. Hän hieroi yhä nopeammin ja nopeammin, enkä voinut estää itseäni huutamasta. Se tuntui niin vitun mahtavalta. Kerroin sen hänelle, ja hän sanoi: "Kulta, tämä ei ole mitään verrattuna siihen, mitä aion tehdä seuraavaksi." Hän nuoli klitoristani ja huusin taas. Seuraavaksi hän imi klitoristani. "Tuntuuko se vitun mahtavalta?" Hän kysyi minulta.

Nyökkäsin tarttuen rintoihini, kun hän alkoi taas herkutella klitoriksellani. Se todella tuntui mahtavalta. Kun hän nousi ylös, hän makasi ja tiesin, että oli minun vuoroni. Olin täysin täynnä himoa enkä malttanut odottaa, että saisin maistaa häntä. Laitoin sormen hänen pilluunsa ja aloin nuolla hänen klitoristaan. Jälleen kerran hänen voihkimisensa motivoi minua. Laitoin kaksi sormea hänen sisäänsä ja jatkoin hänen syömistään. "Ooohh kulta, onko tämä ensimmäinen kerta?" Äiti kysyi. Olin niin täynnä himoa, etten edes vastannut ja jatkoin hänen klitoriksensa nuolemista kuin koira kuumana päivänä. Hänestä purkautui jonkinlaista nestettä ja hän alkoi huutaa hieman. Kun neste lakkasi virtaamasta, kysyin, mitä se oli. "Se oli spermaa, kulta. Sait minut orgasmiin ensimmäisellä kerralla. Kukaan ei ole koskaan tehnyt niin. Se tuntui niin hyvältä, kulta", hän sanoi.Hymyilin ja hän sanoi: "Mene makuulle, kulta." Tein kuten käskettiin, ja hän nosti jalkani ylös ja painoi pillunsa minun jalkaani. Hän alkoi hieroa niitä yhteen ja minä huusin ja niin huusi hänkin. "Tätä kutsutaan saksimiseksi", äiti selitti. Nyökkäsin ja voihkin. "Tämäkin tuntuu mahtavalta, tuntuu kuin olisin siirtynyt toiseen maailmaan", sanoin.

Mitä kovemmin hän liikkui, sitä ihmeellisemmältä minusta tuntui ja sitä kovempaa hän ja minä voihkimme. Lopulta hän lopetti. Tämä niin sanottu "sperma" roiskui minustakin ja äiti taputti. "Aww, ensimmäiset sanasi, ensimmäiset askeleesi ja nyt ensimmäinen orgasmisi", hän vitsaili. Minä nauroin. Minusta purskahti lisää, ja tällä kertaa äiti sai osan käteensä. Hän joi sen vähän, mitä kädessään oli. "Se oli mahtavaa, äiti, luulen, että olen nyt bi. Kun aloit nuolla pilluani, aloin ajatella joitakin kuumia tyttöjä kotiluokassa ja kuinka haluaisin maistaa heitä", kerroin hänelle. Hän nauroi. "Sinun pitäisi soittaa Justinalle ja pyytää häntä tulemaan ensi viikolla. Meillä on varmasti paljon hauskaa yhdessä", hän sanoi minulle ja iski silmää. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä äidilläni oli suunnitelmissa, mutta kun vaihdoin puhtaat vaatteet päälleni, aloin fantasioida meidän välisestä kolmen kimppakivasta. Otin puhelimeni ja soitin Justinan numeroon. "Hei tyttö", hän tervehti minua. "Hei, haluaisitko tulla meille ensi viikolla", kysyin. Yllätin itseni sillä, etten puhunut ääneen, mitä minun ja äidin välillä oli tapahtunut. "Ai niin, käykö tiistai?" "Toki, käykö tiistai?" Justina kysyi. Muistini mukaan tiesin, että äiti oli tiistaisin vapaalla, joten suostuin ja löin luurin korvaan. "Äiti hän tulee tiistaina", sanoin. "Hienoa", äiti sanoi. Hänellä oli ilkikurinen ilme kasvoillaan, ja yhtäkkiä tiesin, että minulla olisi ensi tiistaina paljon hauskaa.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...

Luokiteltu: