"Äiti! Julia on täällä!" Minä huusin. "Okei Kati, tulen ihan kohta!" Äiti huusi. Julia astui ulos punaisesta Chevystään. En voinut olla huomaamatta, miten seksikkäältä hän näytti crop topissaan ja tiukoissa shortseissaan. Hän osasi aina löytää asun, joka tarttui hänen kurveihinsa juuri sopivasti. Tänä aamuna kotiluokassa Julia kertoi minulle, että hän oli ilman rintaliivejä ja pikkuhousuja. Sen jälkeen tuijotin hänen nännejään jokaisella tunnilla, joka meillä oli yhdessä. Kaksi viikkoa sitten en olisi sanonut näin, mutta sen jälkeen, mitä äidin ja minun välillä tapahtui viime viikolla, minulla oli uusi himo tyttöihin.

"Hei, Kati!" Julia sanoi juosten kuistin portaita ylös, ja hänen rintansa heiluivat joka askeleella. "Hei", sanoin. Hän huomasi, että tuijotin hänen tissejään, ja teki mahdottoman. Hän vilautti rintojaan. Punastuin, ja hän iski silmää, kun äiti tuli kohti ovea. "Hei Julia", äiti sanoi. "Hei, rouva Ryan", Julia vastasi. "Teillä tytöillä on varmaan nälkä, sopiiko kalkkunavoileipä sinulle Julia?" Äiti kysyi. "Kyllä, kiitos", Julia vastasi. "Äiti, näytän Julialle huoneeni", sanoin äidille. "Okei kulta", äiti sanoi.

Juoksimme portaat ylös ja vein hänet huoneeseeni. "Kiva huone", Julia huomautti. "Kiitos", sanoin. Nojasin seinää vasten. Julia laittoi kätensä seinälle, nojasi päälleni ja suuteli minua. Tällä kertaa, toisin kuin viime viikolla, suutelin häntä takaisin. Sitten työnsin hänet sänkyä vasten pitäen hänen huulensa lukittuna huuliini. Kun olin maannut Julian päällä ja suudellut häntä muutaman sekunnin ajan, hän vetäytyi pois. "Taidat siis olla nyt bi?" Julia kysyi. Ravistin päätäni ei. Hän näytti pettyneeltä ja hämmentyneeltä. "Luulen, että olen lesbo. Olen pitänyt poikia yhä vähemmän viehättävinä ja tyttöjä viehättävämpinä", sanoin. "Ai", Julia sanoi. Liu'utin käteni hänen ruskettuneelle vatsalleen, mutta äiti valitsi sen hetken kutsuakseen meidät syömään.

Juoksimme portaita alas ja löysimme herkullisia voileipiä. "Vau äiti, nuo näyttävät upeilta!" Huudahdin. "Tarkoitatko näitä?" hän puristi rintojaan. "ÄITI!" Minä huusin. "Kyllä, rouva Ryan, tissinne ovat upeat", Julia sanoi. Leukani oli käytännössä irti. Kun Julia näki ilmeeni, hän sulki kätensä suunsa eteen. "Sanoinko sen ääneen?" hän sanoi. Nyökkäsimme. Me kaikki nauroimme, mutta Julia ja minä nauroimme enemmänkin hermostuneesti. Se sai minut itse asiassa kiihottumaan enemmän kuin olin jo ennestään, kun Julia oli sanonut sen. Äiti sekoitti lusikalla teetä ja me söimme. Yhtäkkiä äiti pudotti lusikkansa. Hän ryömi pöydän alle poimiakseen sen. Katsoin Juliaa, ja yhtäkkiä hänen huuliltaan pääsi puuskahdus. Katsoin pöydän alle ja näin äidin hierovan vaginaansa shortsiensa läpi. Tämä kiihotti minua uskomattoman paljon ja hymyilin Julialle, kun äiti tuli ylös. Kun olimme syöneet, Julia ja minä menimme huoneeseeni. Siellä kerroin Julialle nopeasti, mitä äidin ja minun välillä oli tapahtunut viime viikolla.

"Kuulostaa kuumalta, olisinpa ollut siellä", Julia sanoi. "Siitä lähtien", pidin tauon ja punastuin "siitä lähtien olen halunnut maistaa sinua", kerroin hänelle. "No, anna minun täyttää toiveesi", Julia vastasi. Hän riisui shortsinsa ja stringinsä paljastaen kauniin pillunsa. "Hitto, tuo pillu näyttää hyvältä", sanoin. Työnsin hänet sängylle. Juuri kun olin aikeissa nuolla hänen klitoristaan, ääni sanoi: "Te tytöt taisitte aloittaa ilman minua." Se oli äiti. Julia ja minä punastuimme molemmat rajusti. "No, mitä te odotatte? Riisukaa, molemmat", äiti käski. Me kaikki kolme riisuutuimme. "Noin on parempi", äiti sanoi. Julia makasi takaisin sängylle ja minä polvistuin niin, että olin hänen pillunsa tasolla. Äiti kiipesi sängylle ja alkoi hieroa Julian C-kupin rintoja. Nuoleskelin Julian klitorista, himo kieleni kärjessä. Hänen klitoriksensa maistui makealta kielelläni. Nuolaisin taas ja kuulin hänen voihkaisunsa. Kuten viime kerralla, tämä sai minut motivoitumaan. Nuoleskelin häntä ja sain hänet voihkimaan joka toinen sekunti. Lopulta, vaikka en halunnut, nousin ylös. "Voi vittu, se tuntui hyvältä!" Julia huudahti. Hymyilin. "Nyt kostetaan", Julia sanoi.

Makasin sängyllä. Äiti istui kasvoilleni ja Julia alkoi syödä minua. Oli selvää, että Julia oli kokenut ja luulen, että äiti oli ärsyyntynyt, koska muutaman sekunnin välein lopetin hänen pillunsa syömisen ja huusin ja huusin. Lopulta äiti vain luovutti, nousi pois päältäni ja puristi ja nipisteli kovia vaaleanpunaisia nännejäni. Tunsin oloni uskomattomaksi ja orgasmini oli nousemassa. Yhtäkkiä roiskuin ympäri Julian kasvoja. Hän joi kaiken mehun, eikä hukannut pisaraakaan. Se toi mieleeni Selena Gomezin kappaleen: Hands To Myself. "Won't let one drop go to waste", laulussa sanottiin. Luulin, että hän oli valmis, mutta hän jatkoi nuolemista. Kerran hän nuoli minua liikuttamalla kieltään pilluni sisällä. "Julia!" Huusin. Jälleen ruiskutin hänen kasvoilleen. Kun hän lopulta lopetti, hänen kasvonsa olivat märät ja hän virnisti. "Klitorisesi maistuu ihanalta", hän sanoi. "Niin maistuu sinunkin", vastasin. "Minun vuoroni", äiti sanoi. "Olen varma, että sinustakin minun klitorikseni maistuu ihanalta.

Kun näin Julian syövän äitiä pylly ulospäin, päätin saada toisen maun hänestä takaapäin. Kumarruin ja nuolin hänen pilluaan. Julia katsoi taakseen ja näki minut. Hän hymyili ja jatkoi äitini syömistä. Jatkoin hänen pillunreikänsä kielittelyä. Julia nousi lopulta äidin päältä. Äiti nousi ylös ja työnsi minut sängylle. Aivan kuten viime viikolla, hän nosti jalkaani ja alkoi hieroa pilluaan minun jalkaani. Suutelimme hetken aikaa, minä tunsin itseni taas taivaalliseksi. Sain melkein taas orgasmin, mutta en halunnut kastella sänkyäni taas. Joten tein parhaani, etten pääsisi taas kokonaan laukeamaan. Sen jälkeen Julia sanoi meille: "Se oli mahtavaa, mutta olen nyt vähän väsynyt." Äiti ja minä olimme samaa mieltä ja pukeuduimme. Kun Julia oli lähtenyt, äiti sanoi: "Sanoinhan, että meillä olisi paljon hauskaa."

Arvosana % | ( ääntä)
...
...
seksitreffit

Luokiteltu: