Ensimmäisenä vuotenani yliopistossa olin täysin perseauki. Menin kouluun täydellä stipendillä ilman vanhempieni apua. Opin nopeasti, että ilmainen ei sisällä rahankäyttöä ja pieniä kuluja. Kämppäkaverini oli rikkaiden vanhempien ja kulutilin täydellinen vastakohta. Ainoa syy, miksi hän oli asuntoloissa, on se, että kaikkien fuksien täytyi asua asuntoloissa ensimmäisenä vuonna ja kaikissa asuntoloissa oli 2 huonetta.

Kun tutustuimme toisiimme, saimme tietää, että hän ei osannut siivota tai pestä pyykkiä. Minulla ei ollut rahaa siivoustarvikkeisiin tai pyykinpesuaineeseen. Sovimme, että hän maksaisi minulle asuntolamme siivoamisesta ja pyykinpesusta. Muutaman viikon kuluttua meistä tuli hyviä ystäviä. Eräänä iltana muutaman oluen jälkeen hän vitsaili minun olevan hänen piikansa. Muutamaa päivää myöhemmin hän antoi minulle vitsinä ranskalaisen piikaasun. Nauroimme sille ja heitin sen laatikkooni.

Aloin miettiä asua ja mietin, miltä se tuntuisi. Lukitsin oven, kokeilin sitä ja pidin miltä se tuntui. Alushousut olivat tiukat, mutta huomasin, että jos työnsin kaluni jalkojeni väliin, ne olivat mukavampia. Näytin siinä söpöltä. Päätin siivota huoneen sen päällä. Seuraavalla viikolla käytin sitä uudelleen ja innostuin siitä todella. Seuraavalla viikolla olin pukeutunut asuun ja hyppelin ympäri huonetta tanssien musiikin tahtiin, kun kuulin oven avautuvan. Minut murskattiin. Kämppäkaverini kysyi mitä teen. Sanoin heti, että vitsailin, en ollut homo tai joku perverssi. Hän sanoi, että minun pitäisi jatkaa siivoamista ja teeskennellä, ettei hän ollut paikalla.

Tunsin oloni erittäin epämukavaksi ja noloksi, mutta palasin siivoamaan. Kun olin valmis, kysyin, voisinko vaihtaa takaisin tavallisiin vaatteitani. Hän sanoi, että piti tästä asusta päälläni ja että minun pitäisi pitää se päälläni. En ollut koskaan ollut näin alamainen kenellekään, ja se oli oudon jännittävää. Kysyin, oliko hän halunnut minun tekevän jotain muuta, ja hän käski minun nousta käsilleni ja polvilleni ja siivota sängyn alta. Kun tein tämän, hän tuli taakseni ja löi persettäni. Huusin, mutta jäin lattialle. Hän hieroi persettäni ja löi sitten sitä uudelleen. Tämä oli jotain täysin uutta minulle. En ollut koskaan edes ajatellut tulla piiskatuksi, mutta se jännitti minua.

Työnsin persettäni taaksepäin ja kaaristin selkääni nostaakseni persettäni. Hän nauroi ja sanoi, että olen tuhma pikku piika. Hän istui tuoliinsa ja käski minun kumartua hänen syliinsä. Nousin ylös, pidän pääni alhaalla ja tuijotin lattiaa, kun makasin hänen syliinsä. Hän löi uudestaan persettäni. Tunsin, että hänen kalunsa oli kova ja painoi vatsaani. Hän löi persettäni poskille vielä muutaman kerran. Perseeseeni sattui ja kyyneleet valuivat poskilleni, mutta tämä kiihottui. Hän käski minun istua maassa hänen edessään. Kylmä laattalattia tuntui hyvältä perseessäni. Sitten hän järkytti minua vielä enemmän.

Hän käski minun vetää hänen kullinsa ulos ja nuolla sitä. En ollut koskaan edes ajatellut olevani homo. Olin eräänlainen röyhkeä enkä ollut koskaan edes katsonut toista kullia. Hän sai minut ihastumaan, joten kurjotin eteenpäin ja avasin hänen vyön ja avasin hänen housunsa. Hän nosti perseensä kun vedin hänen housujaan ja alushousujaan alas ja pois. Hänen kova kalunsa hyppäsi ulos. Siirryin lähemmäs ja nuolin hänen kyrpäänsä. Kun nuolin sitä, menin eteenpäin. Hän liukastui tuolinsa reunalle, kun nuolin hänen kovaa kaluaan. Nuolisin kullin kärjestä ja nuolin sitten takaisin alas. Nuolin hänen pallejaan ja sitten imin niitä. Suutelin tieni takaisin ylös hänen kullinsa luo kunnes menen kärkeen. Imin ulos vuotavan sperman ja sitten otin hänen kullinsa suuhuni. Aloin imeä ylös ja alas hänen varttaan. Otin hänet syvälle suuhuni, kunnes hän osui kurkkuni takaosaan. Muutaman minuutin imemisen jälkeen hän tarttui päähäni ja työnsi minut alas.

Hän sanoi, että hänen piikansa oli hyvä kulli-imijä. Hän käski minun palvoa kulliaan kuin hyvää pientä huoraa. Jatkoin hänen kalunsa imemistä ja nuolemista kuin se olisi paras tikkari, joka minulla oli koskaan ollut. Jatkoin hänen kalunsa imemistä, kun hän puhui minulle likaisesti. Vain muutaman minuutin kuluttua hän alkoi nussia kasvojani työntäen päätäni ylös ja alas varrellaan. Hän murahti pitäessään päätäni alaspäin häntä vasten nenäni haudattuna hänen munakarvoihin samalla kun tunsin hänen kutinsa ampuvan alas kurkustani. Nielin ja imin, kunnes hän oli täysin tyhjä. Kun hän päästi irti päästäni, nousin ilmaan. Kun aloin nojata taaksepäin, hän käski minun jatkaa imemistä, niin hänellä on minulle lisää mälliä.

Jatkoin nuolemista ja palvoin hänen kulliaan, kuten hän kertoi minulle. Hän sanoi, että hän ihmetteli, olenko homo ja siksi hän osti asun minulle. Kuuntelin häntä, kun jatkoin nuolla on puolikovaa kullia. Hänen on täytynyt nähdä minussa jotain, mitä en tiennyt. Nautin todella hänen kullinsa palvomisesta. Toivoin, että voisin saada hänet tulemaan taas puolestani, mutta tällä kertaa halusin todella maistella hänen mälliään. Hänestä alkoi tulla taas kova, kun hän yllätti minut jälleen.

seksitreffit

Hän käski minun nousta seisomaan, minkä tein välittömästi. Sitten hän käski minun kääntyä ympäri ja näyttää perseeni hänelle. Hän käski minua riisumaan alushousut. Kuten tein, mutta kulli meni löysäksi ja alkoi olla vaikeaa. Hän hieroi persettäni. Hän puristi persposkiani ja sanoi, että minulla on söpö perse. Silloin päässäni naksahti, että hän halusi naida minua. Seisoin vain jäätyneenä. Minulla ei ollut koskaan ennen ollut mitään perseessäni. En ollut koskaan edes harkinnut tätä.

Hän käski minua kumartamaan pöydän yli ja nostamaan perseeni ylös. Tein heti niin kuin hän käski. Hän sylki perseelleni. Hän hieroi sormellaan sylkeä reikääni ja alkoi tutkia reikääni. Hän tunki sormen minuun ja alkoi sormita persettäni. Tämä tuntui oudon hyvältä. Sitten hän lisäsi toisen sormen ja sitten toisen. Hän sormitti persettäni sormella ja venytti reikääni. Sitten hän siirtyi lähemmäs takanani. Hän sylki perseeseeni uudelleen ja alkoi työskennellä sylkeä ylös ja alas perseeseeni halkeamalla hänen kyrvällään. Joka kerta kun hän ohitti reikäni, hän työnsi sitä kevyesti. Hän teki tämän yhä uudelleen ja uudelleen, mikä tuntui ikuisuudelta. Olin innokas tuntemaan hänen tulevan minuun ja aloin työntää takaisin hänen kulliaan vasten, kun hän ohitti reikäni.

Hän kysyi haluanko hänen kulliaan ja nyökkäsin päätäni. Hän sanoi, että minun piti pyytää sitä. "Voit naida minua, jos haluat", sanoin. Hän sanoi, että kuulosti siltä, etten halunnut sitä, eikä hän ollut varma, ansaitsinko sen. Hän kiusoitteli minua ja minä huokaisin. Aloin todella haluta hänen kulliaan minuun. En koskaan odottanut kaipaavani kyrpää perseessäni. "Ole kiltti, nai perseeni, ole kiltti, tarvitsen kyrpäsi perseeseeni, tiedän, etten ansaitse sitä, mutta tarvitsen sitä niin pahasti, että en kestä sitä, sinun täytyy naida minua, kiitos", rukoilin. Hän nauroi ja sanoi tietävänsä minun olevan likainen huora. Hän kysyi, milloin minua oli viimeksi nussittu, ja myönsin olevani neitsyt. Sitten aloin taas kerjäämään. "Ole minulle ensimmäinen, ole hyvä ja avaa perseeni ja ota neitsyyteni, en ole koskaan tarvinnut mitään sellaista, kuten tarvitsen kukkoasi perseeseeni juuri nyt", rukoilin.

Hän työnsi hitaasti kalunsa kärjen perseeseeni ja piti sitä siellä. Se tuntui hämmästyttävältä. Se sattui hieman, mutta se oli ihanaa. Hän alkoi hitaasti työstää kukkoaan syvemmälle perseeseeni. Hän meni hieman sisään, piti sitä siellä ja vetäytyi sitten taaksepäin. Hän meni hieman syvemmälle jokaisella painalluksella. Tunsin hänen jalkansa perseen poskia vasten, kun tiesin, että hän oli täysin sisälläni. huokaisin ilosta. Kerroin hänelle, kuinka hyvä hänen kyrpänsä tuntui perseessäni. Hän tarttui lantiostani ja piti itseään syvällä sisälläni. Rakastin tätä tunnetta. Se oli paras tunne, mitä minulla oli koskaan ollut. "Voi luoja, tämä tuntuu uskomattomalta, kyrpäsi täyttää minut täysin, enkä ole koskaan tuntenut mitään vastaavaa, kiitos paljon, että otit neitsyyteni." Hän sanoi, että nyt on aika naida. Hän piti lantiostani kiinni, veti koko matkan taaksepäin ja sitten törmäsi minuun. Hän alkoi hakkaamaan perseeseeni. Hän törmäsi minuun uudestaan ​​ja uudestaan. Minut lyötiin pöytää vasten, kun hän jatkoi hyökkäämistä perseeseeni. Makasin vain siellä, kun hän nai minua.

Noin 10 minuutin kovan nussimisen jälkeen hän sanoi, että meidän on aika siirtyä sänkyyn. Hän veti ja käski minun makaamaan sängylläni. Hän työnsi jalkani ylös ja laittoi ne hartioilleen. Hän työnsi hänen kullinsa takaisin perseeseeni. Hän piti reidestäni, kun hän alkoi naida minua lujasti. Hän törmäsi minuun ja perseeni löi hänen jalkojaan. Minun kaluni oli tullut kovaksi ja löi ylös ja alas jokaisella työntövoimalla. Hän käski minun silittää kaluani samalla kun hän nai minua. Aloin silitti kulliani ja vain muutaman vedon jälkeen tulin vatsalleni. Hän käski minun nuolla sormiani irti. Aloin nuolemaan ja voihkimaan nuolessani mälliä. Kaivoin sen, mikä oli vatsassani. Hän kutsui minua lutkaksi ja käski minun jatkaa nuolemista.

Hän sanoi olevansa aikeissa tulla. Olin ristiriitainen. Halusin juoda enemmän hänen mälliään, mutta rakastin ottaa hänen kova kyrpää perseeseen ja halusin tuntea hänen tulevan. Päätin, että tarvitsen sen perseeseeni. "Ole kiltti ja ammu perseeseeni, anna minun tuntea, että ammut omasi syvälle sisääni, anna minun tuntea sinun räjähtävän minussa", rukoilin. Hän murahti ja tunsin hänen ampuvan mällin perseeseeni. Tuntui kuin hän kusisi minuun kuumalla mällillä. Hän jatkoi murinaa ja naimista minua, kunnes hän oli tyhjentynyt. Sitten hän piti kyrpäänsä perseessäni. Nostin persettäni ylös, koska halusin hänen kyrpänsä pysyvän minussa ikuisesti. Lopulta se pehmeni ja lipsahti pois minusta. Puristin persettäni tiukasti pitääkseni hänen mällinsä sisälläni.

Hän siirtyi pois sängystä, otti pikkuhousuni ja pyyhki kyrpänsä. Hän heitti ne minulle ja käski laittaa ne takaisin. Työnsin kaluni taaksepäin ja pujasin ne takaisin. Sanoin hänelle, että se oli hämmästyttävin asia, jonka olen koskaan tuntenut. Hän sanoi, että hän ajatteli, että olen joko homo tai bi. Sanoin, että pidän tytöistä, mutta se, mitä hän teki minulle, tuntui paremmalta kuin mikään, mitä olin koskaan kokenut. Hän kysyi, miksi epäröin, kun hän sanoi olevansa aikeissa tulla. Sanoin hänelle, että halusin todella maistaa hänen mälliään ja nauttia mausta. Hän sanoi, että siihen olisi runsaasti aikaa. Seuraavan vuoden aikana imin hänet melkein joka aamu ja hän nai minua melkein joka ilta. Parhaat ajat, jolloin hän meni treffeille tytön kanssa, joka vain kiusasi häntä. Hän tuli kotiin erityisen kiimaisena ja nussisi minua kahdesti.

Arvosana % | ( ääntä)
...
...
seksitreffit

Luokiteltu: